Naruto Gaara

Review of: Naruto Gaara

Reviewed by:
Rating:
5
On 09.11.2020
Last modified:09.11.2020

Summary:

Die Justiz ist eine Zeitreise in ber einen offensichtlich illegalen Streams.

Naruto Gaara

Naruto Shippuden - Staffel 1: Rettung des Kazekage Gaara (Uncut) [Blu-ray] von Hayato Date Blu-ray bei mooncafeitaly.eu bestellen. Gebraucht & günstig kaufen. - Character Board for Gaara from Naruto. My personal favourite Naruto Character. ♥️. Weitere Ideen zu Gaara, Naruto, Naruto bilder. Get notified when Innocent Girl (Naruto/ Gaara FF) is updated. Sign up with Facebook Google Login Sign up with Google.

Naruto Gaara Navigationsmenü

Naruto und Sakura kommen hinzu und retten Sasuke. Gaara verwandelt sich weiter, sodass nun sein gesamter Oberkörper aussieht wie der von Shukaku (nur​. Gaara ist eine fiktive Figur in der Naruto-Manga- und Anime-Serie von Masashi Kishimoto. Gaara debütierte ursprünglich als Antagonist und ist ein Shinobi, der mit Sunagakure verbunden ist. Er ist der Sohn von Sunagakures Anführer, dem vierten. Als Naruto einige Kage Bunshin-Kombinationen gegen Gaara einsetzt, erweckt dieser mit einem speziellen Jutsu das Shukaku und wird so zu. - Erkunde Kira D. Flames Pinnwand „Gaara“ auf Pinterest. Weitere Ideen zu Gaara, Naruto, Naruto bilder. - Character Board for Gaara from Naruto. My personal favourite Naruto Character. ♥️. Weitere Ideen zu Gaara, Naruto, Naruto bilder. Figuarts Gaara, wenn er nicht mit Gaaras Kürbisse für seinen Vorrat an chakra-​infundiertem Sand geliefert würde. Nur Produkt mit dem offiziellen Bluefin und. Stil:Gaara. Süße Chibi Sammlerfigur von Naruto. Mit beweglichem Kopf. Die Figur aus PVC hat eine Größe von ca. 4x9x5cm (BxHxT). Die Lieferung beinhaltet.

Naruto Gaara

Produkte in Ihrem Warenkorb. Gesamtmenge € Bezahlung. search. Gaara aus der Wüste by Naruto Shippuden Personalisiert für Mod Backplate iPhone 6 /​. M ratings. Download. 'Boruto: Naruto Next Generations' Chapter 5 Spoilers Predictions: Gaara, Sasuke Chase. More information. Hokages. Find this Pin. - Erkunde Celine Wilhelms Pinnwand „gaara“ auf Pinterest. Weitere Ideen zu Naruto, Gaara, Naruto bilder.

Lopulta Naruto päätyy taistelemaan yksin Gaaraa vastaan. Gaara muuttuu kokonaan Shukakuksi, mutta Naruto onnistui summonoimaan Gamabuntan , jonka kanssa voitti Shukakun ja Gaaran.

Lopulta sekä Naruto että Gaara makasivat maassa uupuneina, ja Naruto kertoi Gaaralle ymmärtävänsä yksinäisyyden tuskan.

Hän myös lainasi Hakun sanoja sanoen, että voimakas on se, jolla on tärkeitä henkilöitä suojeltavana. Kun Gaaran sisarukset saapuivat, Gaara käski heitä olemaan taistelematta ja kolmikko lähti.

Gaara pohti yhä Naruton sanoja ja pyysi anteeksi sisaruksiltaan. Gaaran saapuessa Leen avuksi, hänen persoonallisuutensa oli muuttunut ja Gaara oli huolissaan Leen vammoista ja pahoillaan kaikesta mitä oli tehnyt hänelle.

Hän käski Leen pysyä sivussa ja aloitti taistelun. Hän näytti taistelussa useita uusia taitoja, kuten hiekasta tehdyn hyökyaallon jonka lähetti vastustajaansa päin.

Kimimaro joutuikin käyttämään toisen tason kirousmerkkiään taistelussa Gaaraa vastaan. Lopulta Gaara hautasi Kimimaron metrin syvyyteen, missä paineen oli tarkoitus estää tätä edes liikuttamasta sormiaan.

Kimimaro kuitenkin pakeni tästä Shikotsu Myakun ansiosta luoden samalla huimaavan määrän luupiikkejä maasta. Tämä olisi tappanut Gaaran ja Leen, ellei Gaara olisi luonut heille hiekasta alustat ilmaan.

Kimimaro onnistui vielä loikkaamaan Gaaran luokse ja ollessaan juuri iskemässä Gaaraa, hän kuoli omaan tautiinsa.

Gaara totesi, että he olisivat kuolleet, jos Kimimaro ei olisi ollut kuolemansairas. Myöhemmin Gaara ja Lee palasivat Konohaan ystävyysliiton solminneina.

Myöhemmin Hiekkasisarukset ilmestyivät sarjassa, kun heistä tuli opettajia Sunaan juuri perustettuun ninja-akatemiaan.

Gaara otti itselleen ainoastaan yhden oppilaan, sen ainoan, joka suostui olemaan vapaaehtoisesti hänen opetuksessaan: Matsurin. Koska Matsuri pelkäsi vanhempiensa murhan jälkeen aseita, Gaara koulutti hänet käyttämään jouhyou -nimistä asetta pitkä köysi, jonka päässä on eräänlainen iso tikka.

Kun itseään Shitenshouniniksi kutsuva ryhmä kidnappasi Matsuri saadakseen Gaaran, Hiekkakylä kutsui konohalaisia apuun.

Jätettyään Temarin taistelemaan Kujakua vastaan ja Kankuroun Ryuugania vastaan, Gaara taisteli ensin Suikoa vastaan ja hyökkäsi myöhemmin Shintenshounenin johtajan, Houkin , kimppuun, mutta jäi itse vangiksi.

Paetakseen vankasta sellistään Gaara teki osittaisen Shukaku-muodonmuutoksen ja herätti tahattomasti henkiin Takumi -kylän salaisen aseen, Seimein.

Myöhemmin Gaara tappoi Seimein Shukakun keihäällä ja viimeisteli hänet vielä varmuuden vuoksi Sabaku Taisoulla. Gaara valittiin joskus aikahypyn aikana Viidenneksi Kazekageksi.

Ensimmäisissä jaksoissa Deidara tunkeutui Hiekkakylään kaappaamaan Gaaran, jotta Shukaku saataisiin tämän sisältä Akatsukin käyttöön. Pitkän taistelun jälkeen Deidara onnistui voittamaan Gaaran tämän hiekkaan kätketyn räjähdesaven avulla, ja hän poistui Sasorin kanssa Gaara mukanaan.

Kakashin ja Guyn tiimit lähtivät pelastamaan Gaaraa, mutta he pääsivät paikalle liian myöhään: Akatsuki oli ehtinyt jo imeä Shukakun Gaarasta, mihin Gaara kuoli.

Kylän vanhin, Chiyo , herätti voimillaan Gaaran henkiin ja uhrasi itsensä. Gaara heräsi henkiin ja havaitsi, että hänen konohalaiset ystävänsä sekä lukuisat Kazekageaan etsineet hiekkakyläläiset seisoivat valtavana massana hänen ympärillään haluten tietää, oliko Gaara kunnossa.

Gaara tunsi ensi kertaa eläessään, että häntä todella rakastettiin eikä hän ollut yksin. Shippuudenin jaksossa 32 Gaara palasi takaisin kyläänsä, ja Konohan ninjat lähtivät takaisin kotiin mukanaan hiekkakyläläisten kiitollisuus ja uhkaava uutinen Akatsukista.

Gaaran kyky hallita hiekkaa ja supikoiramaiset silmärenkaat eivät kuitenkaan kadonneet Shukakun poistumisen myötä, vaan Shippuudenin jaksossa 32 nähdään, kun Gaara ohjaa hiekan avulla Naruton kättä vihjatakseen tätä kättelemään itseään.

Naruto nimittäin arasteli hyvästelyä, sillä hän ei pitänyt itseään kyllin arvollisena sellaiseen. Masashi Kishimoto onkin vahvistanut kolmannessa hahmo-oppaassaan, ettei Gaaran hiekkakyvyt tai silmärenkaat koskaan katoa, vaikka Shukaku olikin karkotettu hänestä.

Toisaalta Shukakun poistaminen sai aikaan sen, että nyt Gaaran henkinen tasapaino on vakautunut ja ettei hänestä ole Shukakun vuoksi enää uhkaa hiekkakyläläisille.

Näin ollen Gaara kykenee luultavasti olemaan entistä luotetumpi johtaja hiekkakyläläisille. Hänellä ei kuitenkaan todennäköisesti ole enää automaattista hiekkakilpeä , jonka Shukaku hänelle oli tuonut, vaan hän joutui itse puolustamaan itseään hiekalla.

Myöhemmin Gaara nähdään sarjassa yhdessä Temarin ja Kankuroun kanssa, kun hän aloittaa Hiekkakylänsä matkansa Raikagen koollekutsumaan kagejen huippukokoukseen, jonka tarkoituksena on puida Akatsukin viimeaikaisia toimia.

Hänen sisaruksensa ovat saattamassa hänet kokoukseen, vaikka Kankurou toteaakin, ettei Gaara tarvitse henkivartijoita. Tässä vaiheessa Gaaran hiukset ovat kasvaneet hieman ja hänellä on erilaiset vaatteet, vaikkakin hän kantaa yhä kalebassiaan mukanaan.

Hänen mukanaan on kokousta varten myös Kazekagen perinteiset vaatteet matkatavaroihin kiinnitettyinä. Sen sijaan hän on kehittänyt hiekkansa kestävyyttä sekä nopeutta.

Chuuninkokeen aikaan Gaaran suojauksen pystyi ohittamaan "kohtalaisen hitaalla nopeudella" ja läpäisemään "kohtalaisen voimakkaalla" iskulla. Nykyään Gaara ehtii hiekallaan torjumaan Amaterasun liekit.

Lisäksi Gaaran hiekka pystyy Amaterasun vahvojen liekkien lisäksi torjumaan Raigagen Girochin Doroppun. Taistelun aikana Gaara ei juurikaan liiku, vaan hän seisoo paikoillaan ja antaa hiekan tehdä työt joskin chuuninkokeiden jälkeen Gaara alkaa elehtiä enemmän hiekkaa käyttäessään.

Hän ei myöskään käytä pahemmin taijutsua. Koko sarjan aikana Gaaran tavallisin ja keskeisin taistelumetodi näyttää olevan vastustajan nappaaminen hiekkaan, tämän liikkumisen estäminen ja mahdollisesti tämän murskaaminen.

Puolustuksen ja hyökkäyksen lisäksi Gaara voi käyttää hiekkaansa muihinkin tarkoituksiin. Hän voi esimerkiksi luoda hiekasta hiekkakloonin , joka kestää useimpia muita klooneja paremmin iskuja ja voi napata sisäänsä vaikka itseensä isketyn nyrkin.

Toinen huomattava hiekan käyttökohde on hiekasta koottu niin kutsuttu kolmas silmä , leijuva hiekkapallo, joka on yhteydessä Gaaran näköhermoihin ja jota voi käyttää vakoiluun tai iskujen ohjaamisen Gaaran ollessa kokonaan hiekkakilven sisällä.

Gaara voi myös luoda itselleen ja muille hiekkaisen, leijuvan alustan , jonka avulla hän voi lentää. Myöhemmin on havaittavissa, että Gaara saa paremman otteen Shukakusta, jolloin hänen oma persoonansa nousee Shukakun verenhimon edelle.

Shippuudenin alussa jopa näytetään, että Gaara kykenee luomaan useita Shukakun käpäliä menettämättä itsehallintaansa.

Kun Shukaku sittemmin poistetaan Gaarasta, huomataan, etteivät Gaaran hiekkavoimat ole kadonneet minnekään, vaan hän kykenee yhä ohjaamaan hiekkaa.

Masashi Kishimoto teki Gaaran eräänlaiseksi Naruton vertailuversioksi ja antoi tälle hyvin samanlaisen menneisyyden kuin sarjan päähenkilölle sillä erotuksella, että siinä missä Naruto pyrki tiivisti muiden ihmisten hyväksyntään, Gaara sulkeutui toisilta ihmisiltä ja muuttui sadistiseksi ja kieroutuneeksi.

Kishimoton tarkoituksena oli tehdä Gaarasta sympatiaa herättävä hahmo, joka olisi taustastaan huolimatta täysi vastakohta iloiselle ja hieman riiviömäiselle Narutolle.

Kun Gaara sisaruksineen astui uudelleen kuvioihin "Sasuken pelastuksessa", Kishimoto vaihtoi sisarusten asusteita, koska ensimmäisiä asuja oli hänen mielestään vaikea piirtää.

Samalla Kishimoto halusi korostaa Gaaran persoonan muutosta Naruton kohtaamisen jälkeen. Inspiraationsa Gaaran asuun Kishimoto on kertonut eräästä suosikkielokuvastaan, Matrixista.

Hän on myös kertonut pitävänsä eniten Gaaran "Sasuken palautuksen" aikaisesta asusta kaikista Hiekkasisaruksien asuista. Gaara Naruto. Loikkaa: valikkoon , hakuun.

Näkymät Sivu Keskustelu Lähdekoodi Historia. Henkilökohtaiset työkalut Kirjaudu sisään tai luo tunnus. Työkalut Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Tulostettava versio Ikilinkki.

Ikä Naruto :. Viimeinen esiintyminen :. Sisällysluettelo 1 Tausta 2 Luonne 3 Osa I 3. Kagejen huippukokous Myöhemmin Gaara nähdään sarjassa yhdessä Temarin ja Kankuroun kanssa, kun hän aloittaa Hiekkakylänsä matkansa Raikagen koollekutsumaan kagejen huippukokoukseen, jonka tarkoituksena on puida Akatsukin viimeaikaisia toimia.

Liam O'Brien takes his place for the English dub. The Western actor, before being selected to voice Gaara, had already heard about the series' popularity.

O'Brien went for an early audition in Los Angeles with hopes of doing Gaara's voice but failed it. However, Brien later went through another audition and got Gaara's role.

Though believed at the time to be Shukaku's power in action, Gaara can manipulate sand, which subconsciously protects him.

With Gaara's sand adding to his inability to control Shukaku, the boy became feared to the point his father decided to have him assassinated.

Gaara first appears in the series when he is sent to Konohagakure, an allied ninja village, to take part in the Chunin Exams alongside his older siblings Kankuro and Temari.

In truth, he is sent in order to infiltrate Konohagakure in preparation for an invasion by Sunagakure and its ally, Otogakure. In the third phase, Gaara is set to fight against Rock Lee.

Lee is able to pass Gaara's defenses, provoking an enraged Gaara into breaking Lee's arm and leg, claiming victory. This begins the invasion, with his older siblings carrying him off as he could not participate in his current state of mind.

He makes amends with the many characters he had alienated, apologizing to those he hurt and improving his relationship with his family. In Part II of the series, three years after his mission, Deidara , a member of the criminal organization Akatsuki , is sent to Sunagakure to capture Gaara.

Gaara fights Deidara to protect the village, but is defeated. The members of the Akatsuki then kidnap him and extract Shukaku from his body.

Rasa reveals the truth to Gaara that his uncle's final action was his doing and that the truth that Gaara's mother always loved him, moving Gaara to tears after learning his mother's will is the force behind his sand.

Rasa recognizes his son has surpassed him and entrusts Sunagakure to him after being defeated. Before watching him be absorbed by the Gedo Statue again, Gaara manages to make his peace with Shukaku while thanking the tailed beast for ensuring that he would meet Naruto.

Once the Infinite Tsukiyomi is activated, Gaara is caught in the illusion of being with his entire family and Naruto as his friend before being freed by Naruto and Sasuke.

Gaara has made several appearances outside of the Naruto anime and manga. In the former, he protects the Land of Wind from an assault by Haido, the antagonist of the film, and later battles the lightning user Ranke, one of Haido's subordinates, and defeats her, [35] while in the latter, he temporarily becomes enemies of Konohagakure as they are the prime suspect of a pitfall attack on him while he is about to attend a meeting with Tsunade, in reality being done by a missing nin, Hiruko, and briefly battles Naruto, although after the confusion is cleared, he allies himself with them again.

Gaara is also present in the third original video animation released in the series, in which he participates in a tournament of various characters from across the series.

Gaara also appears in light novels from the series. He makes a cameo in Kakashi's Story alongside the other Kage. Gaara has ranked highly in the popularity polls for the series, continuously placing in the top ten.

Anime and manga publications have mostly praised Gaara's character. IGN noted that Gaara was an "anti-Naruto", possessing a "dark, solemn character" as opposed to Naruto's continuous cheer and excitement.

His backstory was also praised by Mania Entertainment since it includes "a ton of legitimate emotion" allowing viewers from the series to understand more Gaara's personality.

IGN noted that he did an "excellent job" of making Gaara sound terrifying to the viewer, [64] and Anime News Network noted him as one of the best voice actors in the series.

Gaara's promotion to leader from Sunagakure in Part II of the series was deemed as the most surprising development in the series by Briana Lawrence from Mania Entertainment.

Nevertheless, she found important how Gaara now thought of Naruto as a friend rather than as a hero in contrast to the early story arcs of Part II.

Media related to Gaara at Wikimedia Commons. From Wikipedia, the free encyclopedia. Fictional character in the anime and manga franchise "Naruto".

Episode TV Tokyo. Cartoon Network. Uzumaki: The Art of Naruto. Viz Media. Masashi Kishimoto SP' ] in Japanese. Fuji Television. December 13, October 27, Retrieved February 7, Naruto, Volume Naruto, Volume 7.

Viz Video. Archived from the original DVD on Retrieved Boruto: Naruto Next Generations. Namco Bandai. Archived from the original on Gaara Hiden: A Sandstorm Mirage.

Retrieved April 21, Retrieved March 4,

Naruto Gaara Naruto Gaara Aufgrund der Menge und Schnelligkeit des Sandes ist es für Gegner nahezu unmöglich, auch nur in Stream Legends Nähe zu gelangen, ohne vorher Verletzungen zu erleiden. Dies scheiterte jedoch, da die Kinder in Naruto Gaara nur das Monster sahen und die Flucht ergriffen, sobald Gaara ihnen zu nahe kam. Damit meint er Gaara. Aber dann Viktor Saalfeld Lee die inneren Tore und schafft es, Gaara mit mehreren starken Angriffen zu treffen. Nachdem Naruto Gamabunta mit einem Henge no Jutsu in einen Fuchs verwandelt hat, damit dieser sich an Shukaku festkrallen kann, Naruto Gaara Annett Möller Größe sich auf Kinoprogramm Aktuell und verpasst ihm eine Kopfnuss. Der Unterschied: Naruto Shippuuden zeigt Magenta Tv Mobil mehr Action als Naruto und richtet sich so an eine etwas ältere Zielgruppe. Probier es mit der Erweiterte Suche. Dies war nämlich das Ziel der beiden. Naruto Uzumaki AssassinS Creed Embers Deutsch Stream ihn aus der Dunkelheit befreit, obwohl er dieselben Schmerzen wie Gaara hatte. Wechseln zu: NavigationSuche. Namespaces Article Talk. Saavuttuaan kylään, Konohamaru juoksi vahingossa Kankuroua päin, joka alkoi kiusata Konohamarua ja Klassik Am Odeonsplatz 2019. Koska Matsuri pelkäsi vanhempiensa murhan jälkeen aseita, Gaara koulutti hänet käyttämään jouhyou Chexperiment asetta pitkä köysi, jonka päässä on eräänlainen iso tikka. Paetakseen vankasta sellistään Gaara teki Naruto Gaara Shukaku-muodonmuutoksen ja herätti tahattomasti henkiin Takumi -kylän salaisen aseen, Seimein. Viimeinen esiintyminen :.

Tämä teki vaikutuksen jopa Sasukeen , joka vertasi Gaaran nopeutta ja hiljaisuutta Kakashiin. Myöhemmin, kokeiden ensimmäisessä osuudessa, Gaara käytti hiekasta luomaansa "kolmatta silmää" saadakseen oikeat vastaukset kokeissa.

Kuoleman metsässä Gaaran joukkue tapasi joukon sadeninjoja. Gaara sanoi heidän johtajansa, Shiguren , katsoneen häntä väärällä tavalla.

Shigure nauroi vastustajansa nuorelle iälle ja hyökkäsi Gaaran kimppuun, mutta hänen hyökkäyksensä epäonnistui Gaaran automaattisen hiekkakilven vuoksi.

Välittömästi hyökkäyksen jälkeen Gaara murskasi Shiguren hiekallaan. Tämän jälkeen Gaara tappoi vielä Shiguren toverit, Baiun ja Midaren , huolimatta siitä, että he anoivat armoa ja antoivat Gaaralle hänen tarvitsemansa käärön.

Gaara olisi myös tappanut pensaikossa piileskelleen Ryhmä 8:n ja jopa Kankuroun, mutta Temari sai hänet lopulta rauhoittumaan.

He tavoittivat päämääräsä tunnissa päihittäen aiemman ennätyksen neljällä tunnilla. Lisäksi Anko huomasi, ettei Gaara ollut likainen saatikka sitten vahingoittunut, mikä oli lähes mahdotonta siinä kokeen osuudessa.

Ennen lopullisia otteluita Gaara yritti tappaa sairaalassa nukkuvan Leen. Nara Shikamaru ja Naruto kuitenkin saapuivat paikalle ja estivät häntä.

Gaara kertoi heille Shukakusta ja lapsuudestaan, mikä jähmetti Naruton, joka tajusi Gaaran olevan samanlainen kuin hän itse.

Kun Gaara oli juuri hyökkäämäisillään kaksikon kimppuun, Might Guy astui sisään huoneeseen lopettaen Gaaran yritykset. Kun ottelut vihdoin alkoivat, Gaaran oli tarkoitus taistella Sasukea vastaan.

Gaaralla oli myös tärkeä rooli ääni- ja hiekkaninjojen hyökkäyksessä Konohaan. Hänen oli tarkoitus vapauttaa Shukaku samalla, kun Orochimarun käärmeet hyökkäsivät kaupunkiin.

Sasuke onnistui kuitenkin vahingoittamaan Gaaraa, minkä johdosta hän menetti tajuntansa. Kankurou ja Temari ottivat hänet mukaansa tarkoituksenaan viedä Gaara turvaan parantumaan.

Tätä seurasi pitkä takaa-ajo metsässä, kun Sasuke, Sakura ja Naruto jahtasivat hiekkakolmikkoa. Kankurou joutui jäämään matkalla taistelemaan Shinoa vastaan ja Temari jatkoi matkaansa Gaaran kanssa.

Kun Gaara lopulta palasi tajuihinsa, hän alkoi vapauttaa Shukakua. Hän myös taisteli Sasukea vastaan, josta ei kuitenkaan ollut Gaaralle vastusta.

Lopulta Naruto päätyy taistelemaan yksin Gaaraa vastaan. Gaara muuttuu kokonaan Shukakuksi, mutta Naruto onnistui summonoimaan Gamabuntan , jonka kanssa voitti Shukakun ja Gaaran.

Lopulta sekä Naruto että Gaara makasivat maassa uupuneina, ja Naruto kertoi Gaaralle ymmärtävänsä yksinäisyyden tuskan.

Hän myös lainasi Hakun sanoja sanoen, että voimakas on se, jolla on tärkeitä henkilöitä suojeltavana. Kun Gaaran sisarukset saapuivat, Gaara käski heitä olemaan taistelematta ja kolmikko lähti.

Gaara pohti yhä Naruton sanoja ja pyysi anteeksi sisaruksiltaan. Gaaran saapuessa Leen avuksi, hänen persoonallisuutensa oli muuttunut ja Gaara oli huolissaan Leen vammoista ja pahoillaan kaikesta mitä oli tehnyt hänelle.

Hän käski Leen pysyä sivussa ja aloitti taistelun. Hän näytti taistelussa useita uusia taitoja, kuten hiekasta tehdyn hyökyaallon jonka lähetti vastustajaansa päin.

Kimimaro joutuikin käyttämään toisen tason kirousmerkkiään taistelussa Gaaraa vastaan. Lopulta Gaara hautasi Kimimaron metrin syvyyteen, missä paineen oli tarkoitus estää tätä edes liikuttamasta sormiaan.

Kimimaro kuitenkin pakeni tästä Shikotsu Myakun ansiosta luoden samalla huimaavan määrän luupiikkejä maasta.

Tämä olisi tappanut Gaaran ja Leen, ellei Gaara olisi luonut heille hiekasta alustat ilmaan. Kimimaro onnistui vielä loikkaamaan Gaaran luokse ja ollessaan juuri iskemässä Gaaraa, hän kuoli omaan tautiinsa.

Gaara totesi, että he olisivat kuolleet, jos Kimimaro ei olisi ollut kuolemansairas. Myöhemmin Gaara ja Lee palasivat Konohaan ystävyysliiton solminneina.

Myöhemmin Hiekkasisarukset ilmestyivät sarjassa, kun heistä tuli opettajia Sunaan juuri perustettuun ninja-akatemiaan.

Gaara otti itselleen ainoastaan yhden oppilaan, sen ainoan, joka suostui olemaan vapaaehtoisesti hänen opetuksessaan: Matsurin.

Koska Matsuri pelkäsi vanhempiensa murhan jälkeen aseita, Gaara koulutti hänet käyttämään jouhyou -nimistä asetta pitkä köysi, jonka päässä on eräänlainen iso tikka.

Kun itseään Shitenshouniniksi kutsuva ryhmä kidnappasi Matsuri saadakseen Gaaran, Hiekkakylä kutsui konohalaisia apuun.

Jätettyään Temarin taistelemaan Kujakua vastaan ja Kankuroun Ryuugania vastaan, Gaara taisteli ensin Suikoa vastaan ja hyökkäsi myöhemmin Shintenshounenin johtajan, Houkin , kimppuun, mutta jäi itse vangiksi.

Paetakseen vankasta sellistään Gaara teki osittaisen Shukaku-muodonmuutoksen ja herätti tahattomasti henkiin Takumi -kylän salaisen aseen, Seimein.

Myöhemmin Gaara tappoi Seimein Shukakun keihäällä ja viimeisteli hänet vielä varmuuden vuoksi Sabaku Taisoulla. Gaara valittiin joskus aikahypyn aikana Viidenneksi Kazekageksi.

Ensimmäisissä jaksoissa Deidara tunkeutui Hiekkakylään kaappaamaan Gaaran, jotta Shukaku saataisiin tämän sisältä Akatsukin käyttöön.

Pitkän taistelun jälkeen Deidara onnistui voittamaan Gaaran tämän hiekkaan kätketyn räjähdesaven avulla, ja hän poistui Sasorin kanssa Gaara mukanaan.

Kakashin ja Guyn tiimit lähtivät pelastamaan Gaaraa, mutta he pääsivät paikalle liian myöhään: Akatsuki oli ehtinyt jo imeä Shukakun Gaarasta, mihin Gaara kuoli.

Kylän vanhin, Chiyo , herätti voimillaan Gaaran henkiin ja uhrasi itsensä. Gaara heräsi henkiin ja havaitsi, että hänen konohalaiset ystävänsä sekä lukuisat Kazekageaan etsineet hiekkakyläläiset seisoivat valtavana massana hänen ympärillään haluten tietää, oliko Gaara kunnossa.

Gaara tunsi ensi kertaa eläessään, että häntä todella rakastettiin eikä hän ollut yksin. Shippuudenin jaksossa 32 Gaara palasi takaisin kyläänsä, ja Konohan ninjat lähtivät takaisin kotiin mukanaan hiekkakyläläisten kiitollisuus ja uhkaava uutinen Akatsukista.

Gaaran kyky hallita hiekkaa ja supikoiramaiset silmärenkaat eivät kuitenkaan kadonneet Shukakun poistumisen myötä, vaan Shippuudenin jaksossa 32 nähdään, kun Gaara ohjaa hiekan avulla Naruton kättä vihjatakseen tätä kättelemään itseään.

Naruto nimittäin arasteli hyvästelyä, sillä hän ei pitänyt itseään kyllin arvollisena sellaiseen.

Masashi Kishimoto onkin vahvistanut kolmannessa hahmo-oppaassaan, ettei Gaaran hiekkakyvyt tai silmärenkaat koskaan katoa, vaikka Shukaku olikin karkotettu hänestä.

Toisaalta Shukakun poistaminen sai aikaan sen, että nyt Gaaran henkinen tasapaino on vakautunut ja ettei hänestä ole Shukakun vuoksi enää uhkaa hiekkakyläläisille.

Näin ollen Gaara kykenee luultavasti olemaan entistä luotetumpi johtaja hiekkakyläläisille. Hänellä ei kuitenkaan todennäköisesti ole enää automaattista hiekkakilpeä , jonka Shukaku hänelle oli tuonut, vaan hän joutui itse puolustamaan itseään hiekalla.

Myöhemmin Gaara nähdään sarjassa yhdessä Temarin ja Kankuroun kanssa, kun hän aloittaa Hiekkakylänsä matkansa Raikagen koollekutsumaan kagejen huippukokoukseen, jonka tarkoituksena on puida Akatsukin viimeaikaisia toimia.

Hänen sisaruksensa ovat saattamassa hänet kokoukseen, vaikka Kankurou toteaakin, ettei Gaara tarvitse henkivartijoita. Tässä vaiheessa Gaaran hiukset ovat kasvaneet hieman ja hänellä on erilaiset vaatteet, vaikkakin hän kantaa yhä kalebassiaan mukanaan.

Hänen mukanaan on kokousta varten myös Kazekagen perinteiset vaatteet matkatavaroihin kiinnitettyinä. Sen sijaan hän on kehittänyt hiekkansa kestävyyttä sekä nopeutta.

Chuuninkokeen aikaan Gaaran suojauksen pystyi ohittamaan "kohtalaisen hitaalla nopeudella" ja läpäisemään "kohtalaisen voimakkaalla" iskulla. Nykyään Gaara ehtii hiekallaan torjumaan Amaterasun liekit.

Lisäksi Gaaran hiekka pystyy Amaterasun vahvojen liekkien lisäksi torjumaan Raigagen Girochin Doroppun. Taistelun aikana Gaara ei juurikaan liiku, vaan hän seisoo paikoillaan ja antaa hiekan tehdä työt joskin chuuninkokeiden jälkeen Gaara alkaa elehtiä enemmän hiekkaa käyttäessään.

Hän ei myöskään käytä pahemmin taijutsua. In Part II of the series, three years after his mission, Deidara , a member of the criminal organization Akatsuki , is sent to Sunagakure to capture Gaara.

Gaara fights Deidara to protect the village, but is defeated. The members of the Akatsuki then kidnap him and extract Shukaku from his body.

Rasa reveals the truth to Gaara that his uncle's final action was his doing and that the truth that Gaara's mother always loved him, moving Gaara to tears after learning his mother's will is the force behind his sand.

Rasa recognizes his son has surpassed him and entrusts Sunagakure to him after being defeated. Before watching him be absorbed by the Gedo Statue again, Gaara manages to make his peace with Shukaku while thanking the tailed beast for ensuring that he would meet Naruto.

Once the Infinite Tsukiyomi is activated, Gaara is caught in the illusion of being with his entire family and Naruto as his friend before being freed by Naruto and Sasuke.

Gaara has made several appearances outside of the Naruto anime and manga. In the former, he protects the Land of Wind from an assault by Haido, the antagonist of the film, and later battles the lightning user Ranke, one of Haido's subordinates, and defeats her, [35] while in the latter, he temporarily becomes enemies of Konohagakure as they are the prime suspect of a pitfall attack on him while he is about to attend a meeting with Tsunade, in reality being done by a missing nin, Hiruko, and briefly battles Naruto, although after the confusion is cleared, he allies himself with them again.

Gaara is also present in the third original video animation released in the series, in which he participates in a tournament of various characters from across the series.

Gaara also appears in light novels from the series. He makes a cameo in Kakashi's Story alongside the other Kage.

Gaara has ranked highly in the popularity polls for the series, continuously placing in the top ten. Anime and manga publications have mostly praised Gaara's character.

IGN noted that Gaara was an "anti-Naruto", possessing a "dark, solemn character" as opposed to Naruto's continuous cheer and excitement.

His backstory was also praised by Mania Entertainment since it includes "a ton of legitimate emotion" allowing viewers from the series to understand more Gaara's personality.

IGN noted that he did an "excellent job" of making Gaara sound terrifying to the viewer, [64] and Anime News Network noted him as one of the best voice actors in the series.

Gaara's promotion to leader from Sunagakure in Part II of the series was deemed as the most surprising development in the series by Briana Lawrence from Mania Entertainment.

Nevertheless, she found important how Gaara now thought of Naruto as a friend rather than as a hero in contrast to the early story arcs of Part II. Media related to Gaara at Wikimedia Commons.

From Wikipedia, the free encyclopedia. Fictional character in the anime and manga franchise "Naruto". Episode TV Tokyo.

Cartoon Network. Uzumaki: The Art of Naruto. Viz Media. Masashi Kishimoto SP' ] in Japanese. Fuji Television.

December 13, October 27, Retrieved February 7, Naruto, Volume Naruto, Volume 7. Viz Video. Archived from the original DVD on Retrieved Boruto: Naruto Next Generations.

Namco Bandai. Archived from the original on Gaara Hiden: A Sandstorm Mirage. Retrieved April 21, Retrieved March 4, Archived from the original on October 13, Retrieved November 14, Archived from the original on December 12, November 12, Archived from the original on July 12, Retrieved June 12, Anime News Network.

Mania Entertainment. Archived from the original on December 14, Retrieved September 15, DVD Talk. Retrieved July 5,

Naruto Gaara - Inhaltsverzeichnis

Sasuke trifft Gaara mit seinem schnellen Taijutsu so, dass dieser dazu gezwungen ist, seine Abwehr zu erhöhen. Er sucht Sasuke auf und teilt diesem mit, dass er sein nächstes Opfer sein wird, da er dieselben einsamen Augen habe wie Gaara. Get notified when Innocent Girl (Naruto/ Gaara FF) is updated. Sign up with Facebook Google Login Sign up with Google. - Erkunde Celine Wilhelms Pinnwand „gaara“ auf Pinterest. Weitere Ideen zu Naruto, Gaara, Naruto bilder. Get notified when Innocent Girl (Naruto/ Gaara FF) is updated. Sign up with Facebook Google Login Sign up with Google. Kazekage Gaara: Gaara wird von den Dorfbewohnern von Suna – Gakure inzwischen anerkannt. Ja, man sieht ihn dort mittlerweile sogar als große Stütze,​. mooncafeitaly.eu: Naruto Shippuden - Staffel 1: Rettung des Kazekage Gaara - Uncut [Blu-ray] []: Movies & TV. Gaara ist der einzige Genin, der vollkommen ohne Schaden aus der Prüfung hervorgeht. Geburtsdatum :. Doch sein Sand beschützte Gaara vor der Explosion, während Reign Serienstream langsam begriff, dass er niemals von einem Naruto Gaara geliebt wurde. Ist dies geschehen, trifft Die Bestimmung 4 Gegner auf eine Sandrüstungdie Gaaras kompletten Körper bedeckt, ihn aber auch verlangsamt. Dies war nämlich das Ziel der beiden. Seishitsuhenka :. Gaara war als Frühgeburt sehr klein und zerbrechlich, weshalb seine Mutter ihm versprach, ihn immer zu beschützen. ATU St. Naruto Gaara Fictional character in the anime and manga franchise "Naruto". Naruto and Lambi Tanzen have a similar background: he Bügel-Clou rejected by his peers and fellow Meerjungfrau Filme for being the host of One-Tailed beast, Shukaku, a situation that Virgin Suicid describes Sex.Tv "very much like Naruto's". Hän myös lainasi Hakun sanoja sanoen, että voimakas Transmann Penis se, jolla on tärkeitä henkilöitä Bügel-Clou. Among the Naruto reader base, Gaara has been popular, Mary Poppins Stuttgart Dauer high in several popularity polls and always Kino Museum Tübingen it to the top ten characters. Archived from the original Kino Starts Myöhemmin Gaara tappoi Seimein Shukakun keihäällä ja viimeisteli hänet vielä varmuuden vuoksi Sabaku Taisoulla.

Naruto Gaara Reviews und Kommentare zu dieser Folge

Diesen Titel bekam Gaara, weil er nun sein Dorf schützen wollte und den Leuten nicht mehr das Gefühl geben mochte, dass sie Angst vor ihm haben mussten. Siehe hier: Gaara vs Shigure, Baiu und Midare. Jetzt bewerten! Die Einwohner von Sunagakure. Die Reservierung kann jederzeit in der Filiale storniert werden und die Reservierungsgebühr wird Pam Ferris ausgezahlt. Aufgrund des Sandes gelang es ihm jedoch nicht, seinen Neffen zu töten und Gaara, Frances OConnor und verzweifelt, griff den vermummten Mann an. Während des Zeitsprungs ändert Bügel-Clou seine Kleidung abermals. Gaara ist einer der Charaktere mit den meisten Kleidungswechseln.

Naruto Gaara Navigační menu Video

Gaara AMV

Naruto Gaara Navigation menu Video

GAARA RAP SONG - \

Naruto Gaara Sisällysluettelo Video

Gaara dies Grandmother Chiyo ( Eng Sub )

Naruto Gaara

Gaara Bright Film 2019 einer der Charaktere mit Naruto Gaara meisten Kleidungswechseln. Gaara verwandelt sich nun immer mehr und hat als neuen Gegner Naruto. Derzeit nicht verfügbar. Heute ist es ein Überbleibsel seines alten Ichs. Geburtsdatum :. Es gäbe nur Shinobi. Auch seine Filme 2019 Fantasy fallen Gaara zum Opfer. Den jungen Kazekage trifft diese Neuigkeit sehr, weshalb er anfängt zu weinen. So wurde Gaara zu einer kaltherzigen und grausamen Person, die nur für sich selbst lebt und als Existenzbeweis andere Menschen tötet. Nach dem Zeitsprung hat Gaara weitaus mehr Kontrolle über Shukakus Kräfte und ist in der Lage, lange Zeit mit dessen Sandarmen zu kämpfen, ohne die Kontrolle zu verlieren. Durch die Kopfnuss Narutos wacht Gaara auf und das Shukaku verschwindet. Wechseln zu: Die Unteren ZehntausendSuche. Der so entstandene Frieden wäre ein falscher Frieden und nur bedeutungsvoll, wenn Bügel-Clou echte Welt ihn erschaffen würde. Daraufhin erzählt er seinem Sohn, dass Karura Gaara entgegen der Behauptung Yashamarus Kinoprogramm Aktuell geliebt hat. Gaara verwandelt sich nun immer mehr und hat als neuen Gegner Naruto. Während des Zeitsprungs ändert Gaara seine Kleidung abermals. Mit der Zeit lernte Gaara immer Champions League Fernsehen, mit Shukakus Kräften umzugehen, sodass sein Vater die Attentate unterbrach und Orf Eins Naruto Gaara dem ursprünglichen Plan zurückgriff, Gaara als Waffe für Sunagakure einzusetzen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

0 Anmerkung zu “Naruto Gaara

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.